Events

De parelende tafels by Bru

Print Friendly, PDF & Email
Antwerpen – Mas – 01/07/2015

Tussen juli en oktober dekt Bru vier tafels op evenveel pareltjes van locaties. Kies samen met jouw vrienden een plekje uit aan Bru’s parelende tafel, en geniet van een heerlijk bereide maaltijd in een unieke setting! Wij gingen alvast proeven van de parelende tafel op de 9e verdieping van het Mas in Antwerpen. Een geslaagde avond.

• Het MAS in Antwerpen mag op donderdag 2 en vrijdag 3 juli de spits afbijten. Vanop de negende verdieping geniet je van een bohemian sunset en verfijnde gerechten op het terras. De aankleding van de lange tafel, met vrolijke kussens en poefs, is even kleurrijk als de avondzon die op de achtergrond de Schelde induikt…

Vervolg op verschillende locaties:
 • Op woensdag 19 en donderdag 20 augustus volgt een oogstfeest op een hopveld in Steenhuffel. In dit uitgestrekte veld, eigendom van Brouwerij Palm, kan je voor één keer idyllisch tafelen tussen de hopranken. De kok werkt met al het lekkers van eigen bodem, zoals bier. En daar hoort natuurlijk een smakelijke Bru bij, óf een frisse Palm Hop Select, gebrouwen met de hop van het veld waarin je zit!
• Zin in een zwoele nazomer? Die kan je vieren op donderdag 17 en vrijdag 18 september in het hart van de Druivenstreek. Deze keer plant Bru zijn eikenhouten tafel neer in een oude smeedijzeren serre in Hoeilaart, midden in de royale tuin van een landhuis uit de jaren ‘20. Verlekker je al maar aan het sappigste fruit en de krokantste groenten, want zij kapen de culinaire hoofdrol weg. Samen met aangepaste wijnen en een sprankelend glas Bru, natuurlijk!
• Afsluiten doen we op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober met een culinaire hoogmis in de Église Saint-Christophe in Luik. Hemelse gerechten om de hongerigen te spijzen, kardinaalrode wijnen om de dorstigen te laven. Dit wordt een diner bij kaarslicht om nooit meer te vergeten, want ook in de lucht zullen honderden kaarsjes voor een parelende candlelight sky zorgen.

Geniet voor 45 euro van een heerlijk all-in menu met Bru tijdens een van de vier Parelende Tafels. Inschrijven kan vanaf 15 juni op www.bru.be

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *