Foodbox Carrefour - Simply You Box
Blog

Getest en goedgekeurd: Foodbox Carrefour – Simply You Box

Print Friendly, PDF & Email

Wat eten we vandaag?

De vraag zal ook jullie niet onbekend klinken? Het is ook daarom dat ik met deze foodblog ben begonnen. De twee gelijkenissen tussen mijn blog en een foodbox is dan ook het aanbieden van een alternatief voor de dagdagelijkse vlees/aardappelen/groenten. Op mijn blog vind je daar recepten voor. Via een foodbox kan je recepten en ingrediënten samen in één doos kopen. Voor U getest en goedgekeurd: Foodbox Carrefour – Simply You Box, de foodbox zonder abonnement.

Foodbox Carrefour – Simply You Box

De laatst nieuwe foodbox is er eentje van Carrefour, Simply You Box. Elke week heb je hier de keuze uit 9 recepten: 3 veggie gerechten – 3 kindvriendelijke gerechten & 3 (vlees/gevogelte/vis) gerechten. Elke maaltijd kan gemakkelijk (in max.  30 minuten) worden bereid en bestaat uit verse, gezonde, seizoengebonden ingrediënten bij voorkeur van Belgische oorsprong. Voor de liefhebbers selecteerde Sommelier van het jaar 2015/2016, Benoît Couderé, bij elk gerecht een passende wijn.

Mijn Simply You (food) Box.

Het viel me onmiddellijk op dat de porties in deze foodboxen degelijk zijn. Zo wordt er gemiddeld 150 g vlees of vis per persoon geteld. Maar het grootste voordeel zijn de groenten die talrijk aanwezig zijn bij elk recept. De ingrediënten zitten makkelijk verdeeld in een klein kartonnen doos per gerecht. Telkens voorzien van een duidelijke recept fiche. Een filmpje van het recept kan je trouwens terugvinden op de website van Carrefour.

Uit de negen keuze gerechten selecteerde wij deze drie

Tagliatelle met kip, spinazie – en avocadocrème en gegrilde tomaten

Kipsalade met appel, walnoten en Maredsous kaas

Varkenspannetje met champignons en rode paprika

Ook voor volgende week staat onze menu al vast. Wij kozen voor de Japanse groentewok met tofu, Pizza met stukjes worst en verse spinazie en de Chateaubriand met chimichurri-saus. Zeg nu zelf dat dit enorm goed klinkt. Bestel vandaag nog jou foodbox met € 10 korting. Meer info vind je onderaan deze blog.

Praktisch:

Bestel nu jou Simply You Box met € 10 korting dankzij deze code: KRISKOOKTSYB (geldig tem 31/05/17)

De prijs bedraagt €40 voor 3 maaltijden voor 2 personen of €60 voor 3 maaltijden voor 4 personen

Bestellen kan vóór woensdag 23.59u om je Simply You Box de volgende maandag op te halen.

Af te halen in 85 winkels (In de komende weken zal dit aantal nog uitbreiden)

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *