Aperitief hapjes, Recepten

Gemarineerde oester met koriander, appel en sesam

Gemarineerde oester,

Rauwe oesters laat ik liever aan mijn voorbijgaan. Maar met enkele ingrediënten kan je van deze rauwe oester een Oosterse variant maken. Rauwe appel, sesamolie en een blaadje koriander. Meer heb je niet nodig om mij een oester te laten eten.

Nodig:

  • oesters
  • 1 appel
  • enkele blaadje koriander
  • sesamolie

Doen:

  1. Doe de oesters open, giet het oestervocht weg
  2. Besprenkel de oester met drie druppels sesamolie
  3. Werk af met enkele reepjes appel, een blaadje koriander en grof gemalen peper

Meer oester recepten, kijk hier

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *