Aperitief hapjes, Recepten, Soepen

Groene gazpacho

Een heerlijk fris groene gazpacho van komkommer, groene paprika, druiven en amandelen

Recept voor 1 liter

 Ingrediënten:

  • 1 komkommer, geschild
  • 1 groene paprika
  • 100 gr groene druiven, pitloos
  • 120-150 ml water
  • 1 el olijfolie
Werkwijze:
  1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix fijn
  2. Voeg water toe naargelang de dikte en smaak
  3. Naar eigen smaak kan je de soep nog zeven
  4. Kruid met peper en zout
  5. Laat enkele uren in de koelkast staan
  6. Serveer ijskoud
    Tip: Voeg net voor het serveren enkele ijsblokjes toe en roer goed)
Recept uit Njam magazine

 

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *