Hoofdgerechten

Kalkoen “Bellissima”

Print Friendly, PDF & Email

Een heelijk Italiaans recept van spaghetti met kalkoen

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 320 gr spaghetti
  • 2 kalkoenfilets (380 gr)
  • 4 plakken gerookt spek 0,5cm dik, in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 250 gr champignons, in 4 gesneden
  • scheutje witte wijn
  • 150 ml room
  • parmezaanse kaas

Werkwijze:

  • Bak de kalkoenfilets aan en haal ze terug uit de pan
  • Bak in dezelfde pan de champignons, knoflook en spek goed aan
  • Blus met wijn en room
  • Snij de kalkoenfilets in plakken van 1 cm
  • Laat de saus beetje inkoken en bind eventueel bij met maizena
  • Voeg de kalkoenfilets terug toe aan de saus
  • Breng de saus op smaak met peper en zout
  • Kook de pasta beetgaar
  • Serveer beetje pasta in een diep bord met daarop de kalkoen met de heerlijke roomsaus

Serveer met vers geraspte parmezaanse kaas

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Wat goed dat je hier kalkoen hebt gebruikt! Kalkoenfilet wordt vaak vervangen door kipfilet, maar dat geeft niet hetzelfde effect. Lekker recept!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *