Blog

The blackbox by Duvel – Tripel Hop Tasting Kit

Print Friendly, PDF & Email

”De enige blackbox met een positief verhaal„

Deze blind tasting box van Duvel werd voorgesteld tijdens Venuez16 en is vanaf 1 April verkrijgbaar in de supermarkt en drankhandel. Ikzelf heb de afgelopen jaren ook enkele versies van de Tripel Hop gemist. Leuk om ze nu eens allemaal te proeven dus. Recentelijk heb ik nog de editie van 2016 geproefd met de “Experimental hop hbc 291”. Deze was toch één van mijn favorieten. Benieuwd welke nummer er uiteindelijk uit deze test gaat komen.

Duvel 1

”Duvellovers bepalen zelf welke hop de brouwer zal gebruiken in 2017„

Na 6 edities van vernieuwend brouwen en nieuwe Tripel Hop smaken creëren, is voor Duvel de tijd aangebroken om naar jullie, de fans, te luisteren. De brouwerij lanceert daarom de ultieme ‘proef’ proef: een blind tasting kit met daarin de zes ooit gebrouwen Duvel Tripel Hop edities, onherkenbaar gemaakt voor een eerlijke en pure smaakbeleving. Proef, stem en beslis mee welke Duvel Tripel Hop permanent beschikbaar zal zijn vanaf 2017.

Duvel 2

”Zes smaken, één winnaar„

Proeven doen we met al onze zintuigen. Eigenlijk proeven we zelfs met nog meer dan onze zintuigen alleen, want ook de verwachtingen die we van een product hebben als we bijvoorbeeld het etiket zien, beïnvloeden onze smaak. In het Duvel Tripel Hop Tasting Kit wachten zes Duvel Tripel Hop brouwsels je op en om de proefervaring nog specialer te maken zijn de flesjes onherkenbaar gemaakt. Blind tasting pur sang! Aan jou om de zes variëteiten te proeven en je smaakbevindingen zorgvuldig neer te schrijven met het zwarte Duvelpotlood in de kit. Na de tasting onthult de bijgevoegde tasing leaflet welke fles welke hop bevat. Welke geniet je voorkeur? Breng je stem online uit op www.duveltripelhop.be. De grootste favoriet wordt vanaf 2017 permanent gebrouwen. Mijn favoriet was nr.3, Sofie haar voorkeur ging uit naar Duvel nr. 1 & 2.

duvel 5

Richtprijs in supermarkt en bij drankhandel is 11,99€ / box.

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *