Wentelteefjes van briochebrood met Foie Gras en vijgen
Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Wentelteefje van briochebrood met Foie Gras en vijgen

Print Friendly, PDF & Email

Wentelteefjes, ook verloren brood of gewonnen brood genoemd. Veelal wordt dit gegeten als ontbijt. Maar deze versie zouden we eerder aanraden als lunch. We maken hier wentelteefjes van briochebrood en serveren dit met een stukje Foie Gras, vijgen en vijgenconfituur. 

Nodig

  • 6 sneden briochebrood
  • 150 ml melk
  • 2 eieren
  • 150 g Foie Gras
  • verse vijgen
  • vijgenconfituur
  • 50 g geroosterde hazelnoten

Doen

  • Maak een beslag van melk, 2 eieren en 50 g Foie Gras
  • Verhit een klontje boter in een ruime koekenpan
  • Wentel de sneetjes briochebrood 1 voor 1 door het eimengsel en bak ze in de pan
  • Leg de wentelteefjes op een bakplaat met bakpapier
  • Bak deze gedurende 10 minuten in een oven van 150 graden
  • Serveer de wentelteefjes met een stukje Foie Gras, verse vijgen, vijgenconfituur en grof gehakte hazelnoten
  • Smakelijk

#ADV – Dit recept behoort tot een betaalde samenwerking tussen Kris Kookt & oSérieux voor de campagne #SamenOnderwegOpDeFoieGrasRoute.


Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt


Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *