Italiaans aperitieven met crostini en Gancia
Aperitief hapjes, Recepten

Bruschetta met bresaola

Dit is een heerlijke bruschetta met boursin vijg & 3 noten en bresaola.

Recept voor 10 stuks

Ingrediënten:

  • 70 gr bresaola
  • 1/2 pakje boursin vijg & 3 noten
  • 10 plakjes volkoren stokbrood van 1 cm dikte
  • walnotenolie

Werkwijze:

  • Verwarm de oven tot 160 graden
  • Bedruppel de plakjes stokbrood met een beetje notenolie
  • Toast de stukjes stokbrood kort in de oven
  • Besmeer daarna de stukje stokbrood met een laagje boursin
  • Leg op elk stukje brood een plakje bresaola
  • De bruschetta zijn klaar om te serveren

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *