Aperitief hapjes, Recepten

Bruschetta met gerookte eend en verse vijg

Print Friendly, PDF & Email

Een makkelijk bruschetta met gerookte eendenborst en verse vijg

Ingrediënten:

  • 1 stuk stokbrood (wit of bruin)
  • beetje notenolie
  • 1 teentje knoflook
  • gerookte eendenborst
  • verse vijgen

Werkwijze:

  1. Warm de oven op tot 180 graden
  2. Snij het stokbrood in plakken van 1 cm dikte
  3. Besprenkel de partjes brood met de notenolie
  4. Toast het brood even in de oven
  5. Halveer het teentje knoflook en wrijf hiermee elk geroosterd sneetje in
  6. Snij de vijgen in plakjes
  7. Verwijder het vet van de gerookte eendenborst
  8. Beleg de bruschetta met de plakjes vijg en gerookte eendenborst

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. One Life zegt:

    hey Kris
    Wat een fijne lekkere blog !
    Ik heb een link gemaakt vanop de mijne en kom zeker vaak langs
    Groetjes
    one Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *