Events

Culinaria aan de zavel 2014

Print Friendly, PDF & Email
Naast het jaarlijks terugkerende festijn “Culinaria” in het goederenstation Tour & Taxis kennen we sinds twee jaar ook de kleinere edities op het stand van Knokke en in het hartje van de Brusselse wijk “De Grote Zavel”.
Tijdens deze kleinere edities serveren telkens 4 verschillende top chefs één gerecht. Deze gerechten waren apart te koop voor €9. Maar voor € 36 had je al een Culinaria pass. Dit zorgde voor een totaalbeleving met Leffe Royale, Zwitserse kazen en ham, 4 verschillende gerechten klaargemaakt door deze topchefs, water, koffie en Licor 43 als digestief.

Apero: 
Leffe Royale – Appenzeller kaas (Zwitserland) – Gandaham 
 
Axel Colonna Cesari (Centpourcent*)
Butternut en langoustine 
snijbiet, rucola, guacamole, piment, kikkererwten, hazelnoot, jus van chermoula
Het is altijd leuk om Alex tegen te komen op zulke culinaire evenementen. Telkens serveert hij vol enthousiasme een prachtig gerecht beoordevol smaken. Een bezoekje aan Restaurant Centpourcent is er spijtig genoeg nog niet van gekomen.
 
Giovanni Bruno (Senzamome*) 
Cotechino 
Gepocheerd Italiaanse salami, linzen, espuma van polenta, mosterd 
Een traditioneel Italiaans gerecht op de Grote zavel in Brussel.
 
Sang Hoon Degeimbre (L’Air Du Temps **) 
Furtaké 
Geconfijt rundsvlees, oester, kool & wortel,
Bekijk hier hoe chef Sang Hoon Degeimbre zijn gerecht dresseerd:

Clément Petitjean (La Grappe d’Or*) 
Huisgemaakt brood, geroosterd big, relish van olijfkomkommer, saus van yoghurt van schapenmelk uit Acremont en aroma van Tubalgta
 
Meer info: Klik hier

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *