Events

Culinaria Aan zee 2014 – Het strand van de chefs

Print Friendly, PDF & Email

09/08/2014 – Knokke-Heist – Na een bijzonder succesvolle eerste editie organiseerde Culinaria dit jaar opnieuw Het Strand van de Chefs in Knokke. Elke dag nodigden vier koks fijnproevers uit om op het strand van Knokke te proeven van hun creaties.

 

Apero:
Leffe Royale – Appenzeller kaas (Zwitserland)
Top bier en Top kaas !!!
Jeroen Depauw – Kwinten De Paepe (MAF) 
Gekonfijte varkenswang – Dashi – Radijs
Top gerecht: Heerlijke varkenswang met een lekkere subtiele Dashi bouillon
 
Axel Colonna-Cesari (Centpourcent*)
King Crab – Rund – Venkel – Tijm
Super combinatie tussen rund en krab.
Misschien moeten we eens een bezoekje brengen aan Restaurant Centpourcent
 
Viki Geunes (‘t Zilte**)
Langoustine – Lait Caille – Komkommer – Sumac – Condiment crustacés
Een sterrenbordje op het strand van Knokke
 
Kenny Bernaerts (Studio Bern) 
Noordzee inktvis – Tomaat – Wodka – Basilicum
De smaak van de inktvis ging spijtig genoeg een beetje verloren in de risotto.
Ook de Wodka was te sterk aanwezig in de espuma van tomaat.
 
Afsluiten deden we met een ontzettend lekker bolletje ijs van Chocolatier Stephen Vandeparre.
 
Meer info:

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *