Fleur de Sel - Alex Verhoeven - Het vakantiegevoel
Restaurant belevingen

Lunch met een vakantiegevoel – Fleur de Sel

Print Friendly, PDF & Email

Het vakantiegevoel,

Tijdens onze lunch bij Fleur de Sel maakte ik een rare vergelijking. Ken je dat gevoel als je twee weken op vakantie gaat. De eerste dagen lijkt het vooruitzicht eindeloos. Twee weken vakantie, twee weken genieten. In het begin van de tweede week komt toch het besef dat dit helemaal niet zo eindeloos is. Tegen het einde van de vakantie dringt echt door dat het er bijna op zit. Nadien geniet je na en vertel je over de mooie momenten. Ken je dat vakantiegevoel?

Fleur de Sel - Alex Verhoeven - Het vakantiegevoel

Fleur de Sel – Alex Verhoeven

Nu datzelfde gevoel had ik tijdens onze lunch bij Fleur de Sel. We bestelden de Menu Nature met 5 amuses en 7 gangen. Bij de aperitief en amuses krijg je het gevoel, ja we zitten goed. Dit mag hier eindeloos blijven duren. Ook bij de eerste voorgerechten blijft dit gevoel nog goed hangen. Maar tegen dat het hoofdgerecht er aan komt begin je te beseffen dat het weeral veel te snel voorbij gaat zijn. Na de koffie dringt echt door dat het er op zit. Nadien vertel je over de mooie momenten.

Omdat op mijn blog al verschillende artikels te vinden zijn over dit restaurant, was ik eerst niet van plan om over deze lunch te schrijven. Maar door dit ‘vakantiegevoel’ kon ik niet anders. Laatst las ik nog een artikel in GVA met de titel “Vijf uur lang tafelen is passé”. Vijf uur is inderdaad lang, maar deze lunch had eindeloos mogen blijven duren. Knap werk van Alex, Nathalie en heel het team van Fleur de Sel!

Menu Nature

HUISAPERITIEF
BIERWORST

KEMPISCH BUIKSPEK
BISQUE STRANDKRAB
BIET ǀ GEITENYOGHURT
ZEEUWSE MOSSEL ǀ MOSTERD

ZALM | GEROOKT

ZALMFOREL | RAAP

HOLSTEIN | MERG

COQUILLE | PALETA

GRIET | LAMSOOR

GANZENLEVER | VIJG

DUIF | FREEKEH

CITRUS | VODKA

BIJ DE KOFFIE

Praktisch:

Fleur de Sel ¦  Turnhoutsebaan 189 ¦  2460 Kasterlee
Website ¦  Facebook ¦ 014 75 34 68

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *