Let op, dit restaurant is gesloten
Vinto – Puur – (h)eerlijk

Dit onder het motto 1+1=3. Hij gaat opzoek naar uitdagende en originele wijnen die zorgen voor een versterkend effect naast elk gerecht. Pieter werd ook niets voor niets “Sommelier of the Year 2018”.

Eerlijk en verrassend. Heerlijk en ongedwongen.

Twee jaar na de opening sloot restaurant Vinto voor enkele maanden de deuren. De stoelen, tafels, borden, glazen, bestek en zelfs de flessen wijn gingen er uit. Vinto wordt volwassen en daar hoorde een flinke make-over bij. Ook chef Karel werd in de watten gelegd en kreeg een volledig nieuwe keuken. Met dit volledig vernieuwd restaurant willen Karel en Pieter hun ambities nog meer kracht bij zetten.

The full experience

Merengue – wei – zeealg – makreel

Carpaccio Zeebaars – komkommer – soja
Totjespap: Aardappel – garnaal – espuma












Bij de koffie





Complexloze gastronomie in een jong interieur zonder tierlantijntjes. Dat is zowat de kortste en beste omschrijving die je aan restaurant Vinto kan meegeven. Het genieten start vanaf de eerste voet die je in het restaurant binnen zet. Niet voor niets namen we enkele gerechten op in onze ‘best-off’ menu van 2018.