Meer aperitief wrap recepten vind je hier
Dit is een heerlijk en makkelijk hapje met de perfecte combinatie van carpaccio, rucola en Parmezaanse kaas
Recept voor 15 hapje
Ingrediënten:
- 1 wrap
- 100 gr carpaccio
- parmezaanse kaas
- 20 gr rucola
- olijfolie
- plastc folie
- 1 el pijnboompitten
Werkwijze:
- Beleg de wrap met de carpaccio
- Kruid de carpaccio met peper en zout
- Verdeel hierop schilfers of rasp van Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
- Bedek dit met rucola
- Druppel er enkele druppels olijfolie over
- Rol de wrap stevig op en rol hem in plastic folie
- Laat hem zo minstens een uur in de koelkast rusten
- Snij de wrap in plakjes van 0,5 cm en serveer hem met enkele geroosterde pijnboompitten
De wrap moet ik nog maken maar er staan heerlijke recepten op, ga ik zeker gebruiken
Groeten Roos