Kotelet met gnocchi, venkel en kerstomaat
Hoofdgerechten, Recepten

Kotelet met gnocchi, venkel en kerstomaat

In dit recept combineren we sappige varkenskoteletten met zachte gnocchi, venkel en sappige kerstomaatjes. Dit eenvoudige gerecht biedt niet alleen een explosie van smaken, maar bespaart ook tijd en afwas. Een beetje dagelijkse kost, maar dan toch net wat anders. Laat je verrassen door de heerlijke combinatie van ingrediënten! Nodig voor 2 personen Doen Een …

Rundstartaar met asperges, hazelnoten en verse kruiden
Recepten, Voorgerechten

Rundstartaar met asperges, hazelnoten en verse kruiden

Rundstartaar met kaviaar is een klassieker op veel menukaarten. Kaviaar, ook wel het zwarte goud genoemd. Wij gaan in dit recept aan de slag met het witte goud: de Belgische asperges. We combineren een tartaar van asperges met smeuïge rundstartaar. Dit werken we af met geroosterde hazelnoten en fris gemarineerde asperges. Een absoluut top voorgerecht! …

Parelcouscous met bavette, artisjok en champignons
Hoofdgerechten, Recepten

Parelcouscous met bavette, artisjok en champignons

Bavette, ook bekend als flank steak, is een sappig en smaakvol stuk rundvlees dat populair is vanwege zijn intense smaak en malsheid. Dit is eveneens één van onze favoriete stukken rundvlees. We combineren dit mooi saignant gebakken stuk rundvlees met parelcouscous, champignons en artisjok. Volg eenvoudig ons recept en geniet van een puur bord boordevol …

Italiaanse apero met Carpano Antica Formula
Aperitief hapjes, Recepten

Italiaanse aperitivo met Carpano Antica Formula

Aperitieven op z’n Italiaans. Dat is toch het leukste dat er is! Verwen jezelf met de heerlijke smaken van Italië terwijl je geniet van een heerlijke vermouth. Creëer de perfecte sfeer met een aperoplank, boordevol smaakvolle hapjes. Denk aan kaas, vleeswaren, olijven, gedroogde tomaten, gegrilde groenten, noten en gehaktballetjes. Vul een glas met ijsblokjes, schenk …

Ginproeverijen worden steeds populairder bij liefhebbers van fijnere spirits. Of je nu nieuw bent in de wereld van gin of je kennis wilt verdiepen, deze gids helpt je op weg
Blog

De kunst van ginproeverijen: een gids voor beginners

ADVERTENTIE – Gin is meer dan zomaar een drank. Het is een ervaring die rijk is aan geschiedenis en diversiteit. Ginproeverijen worden steeds populairder bij liefhebbers van fijnere spirits. Of je nu nieuw bent in de wereld van gin of je kennis wilt verdiepen, deze gids helpt je op weg om een deskundige te worden in …

Spaanse stoofpot met kabeljauw, scampi en aardappelen
Hoofdgerechten, Recepten

Spaanse stoofpot met kabeljauw, scampi en aardappelen

One pot wonder met vis Ontdek onze Spaanse stoofpot – ‘one pot wonder’ met kabeljauw, scampi, chorizo, krieltjes en verschillende groenten. Deze snelle en eenvoudige maaltijd biedt een verrukkelijke combinatie van vis, vlees en groenten, allemaal bereid in één pan. Perfect voor drukke dagen wanneer je snel een smaakvolle maaltijd wilt serveren. Nodig voor 2 …

Cocktail: Rabarber Margarita
Dranken & Cocktails, Recepten

Rabarber Margarita – Verfrissend & Pittig

Verfrissend en levendig, deze twist op de klassieke Margarita brengt de frisse smaak van rabarber samen met de pittige kick van tequila en citroen. Gegarneerd met een randje zout en een stukje rabarber, biedt deze cocktail een perfecte balans tussen zoet en zuur, waardoor elke slok een waar genot wordt. Nodig voor 1 cocktail * …

Uncategorized

Dit zijn de voordelen van de braadpan

ADVERTENTIE – Voor elke kookliefhebber zijn er een aantal essentials die niet mogen ontbreken in de keuken. Ze braadpan is daar één van! Het zorgt ervoor dat het koken en bakken nog een stuk makkelijker en lekkerder wordt. Na het lezen van dit artikel begrijp jij waarom een braadpan niet kan ontbreken in jouw keukenkastjes.  …

Jambalaya met kippenbil en scampi
Hoofdgerechten, Recepten

Jambalaya met kippenbil en scampi

Jambalaya is een hartig en smaakvol eenpansgerecht dat zijn oorsprong heeft in de Amerikaanse staat Louisiana, met name in de Creoolse en Cajun-keuken. De basis van jambalaya bestaat meestal uit rijst, vlees (zoals kip, worst of varkensvlees), zeevruchten (zoals garnalen of scampi), groenten (zoals uien, paprika en selderij) en een mix van kruiden en specerijen, …