Blog, Recepten

De vijf populairste recepten uit 2016

Print Friendly, PDF & Email

Jullie top 5 recepten in 2016,

Het is de eerste keer dat ik zo een selectie maak. Hieronder vind je in willekeurige volgorde de meest bekeken recepten uit 2016. Een gevarieerd aanbod met vooral zomerse gerechten.

Cijfers,

Via een tool op de blog kan ik perfect zien hoeveel bezoekers er dagelijks kriskookt.be bezoeken. Zo sloten we het jaar af met meer dan 300 000 bezoekers. Een record voor de blog. Hoewel we bloggen en recepten schrijven voor het plezier zijn deze cijfers natuurlijk een enorme voldoening. Bedankt!

We kunnen ook de locatie bekijken. Zo bekronen we Antwerpen als culinairste provincie van België. Op de tweede plaats komt Gent, de derde plaats is voor Brussel.

Roodbaars met pasta pesto en gekonfijte kerstomaatjes

In dit gerecht combineren we een heerlijk stukje met tijm, rozemarijn en look gekonfijte roodbaars met verse pasta pesto en gebakken kerstomaatjes. Dit recept is zo gemakkelijk en overheerlijk. Zodra de eerste geuren van dit gerecht uit de oven kopen, krijg je een instant vakantiegevoel. (Recept)

Rutte Celery Dry Gin – Bruschetta – Tapenade olijf – Iberico Ham

Ook de foodpairings bleven in 2016 een succes. Naast deze complexe en smaakvolle gin moest een krachtig hapje komen. Deze gin stond in de tool van Foodpairing.com, zo kwam ik uit bij een combinatie van ciabatta, Iberico ham & zwarte olijf. Deze combinatie werken we af met jonge blaadjes selder. (Recept)

Makkelijk rabarber taartje

Muffin, bars, cake, .. alles hangt af van de vorm waarin je dit rabarbergebak maakt. Weet 1 ding zeker, ze zijn ontzettend makkelijk te maken en super lekker. Smaakvolle luchtige cake met een soort crème met rabarber bovenop. Deze topping heeft een heerlijke verhouding tussen zoet en zuur. (Recept)

Mosselen, koriander en pinda – Weber Dutch Oven

Met mosselen op de barbecue blijf je scoren. Deze keer haalden we de Dutch Oven van Weber uit de kast. Hierin maakte ik mosselen met curry, koriander en pinda. Een topcombinatie. (Recept)

Skully Tangerine Twist Gin – Gin Cake

Het klinkt misschien raar, maar deze cake is echt overheerlijk of zelfs verslavend lekker. Een zacht luchtige cake met gin glazuur en een subtiele smaak van citrusfruit en gin. Best te nuttigen na de middag. (Recept)

Mijn Eindejaarsmenu,

Deze blogpost met mijn volledige eindejaarsmenu viel net uit de top vijf. Maar op korte tijd werd deze blogpost enorm veel keer bezocht. Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze leuke recepten. (blog)

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *