Hoofdgerechten

Varkenswangentjes met donkere leffe

Varkenswangentjes Varkenswangen worden net als andere kaakdelen van dieren beschouwd als het allerlekkerste. Sappig en botermals. Deze Vlaamse bereiding van stoverij past perfect bij dit varkensvlees. Recept voor 2 personen 0,5 kg varkenswangen 50 gr boter 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 el bloem 1 teentje look, geraspt 1 takje tijm, rozemarijn 1 blaadje …

Hoofdgerechten

Kalfsblanquette

Stoofpotten worden klaargemaakt door een gerecht gedurende lange tijd op een lage temperatuur te garen. Traditioneel bestaan stoofpotten uit de taaie stukken vlees of vis die een lange kooktijd vergen. De smaak van een stoofpot wordt intenser naarmate het gerecht langer bijgehouden wordt, om die reden wordt vaak geadviseerd om stoofpotten reeds een dag van tevoren …

Kippenvleugeltjes met Provençaalse saus en couscous
Hoofdgerechten, Recepten

Kippenvleugeltjes met Provençaalse saus en couscous

Ontdek een heerlijk recept van kippenvleugeltjes in Provençaalse saus met smakelijke couscous. Deze combinatie van sappige kippenvleugeltjes, doordrenkt met een smaakvolle Provençaalse saus en couscous, is echt overheerlijk.  Laat je verrassen door de mediterrane aroma’s en geniet van een eenvoudig te bereiden maaltijd vol met heerlijke smaken. Ingrediënten: Recept voor 2 personen: Marinade: Werkwijze: Share …

Stoofpotje van kalkoen met Waldorfsalade
Hoofdgerechten

Kalkoenstoofpotje met paddestoelen en pesto

Probeer dit heerlijke kalkoenstoofpotje met paddenstoelen en pesto! Dit kleurrijke gerecht combineert malse kalkoen met de aardse smaak van paddenstoelen en de frisse, aromatische touch van pesto. Perfect voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie, en eenvoudig te bereiden. Geniet van een smaakvol stoofpotje dat zeker in de smaak zal vallen! Recept voor 2 …