Recepten A-Z
Op deze pagina van je een alfabetisch overzicht van alle recepten op www.kriskookt.be. Van de lekkerste soepen tot zoetste desserts. Mis je nog een recept of ontbreekt er nog iets op de blog, dan horen we het graag. Mail gerust naar info@kriskookt.be
U vind 1255 berichten in de catogerie Recepten op deze blog.
Ga naar 2, 3, 4, 6, 8, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z
2 (1)
3 (5)
- 3 originele mojito’s – Elixir – Boomsma – Negroni
- 3 wintercocktails met Maker’s Mark
- 3 Winterse cocktails met Elixir d’Anvers
- 3 x Bruschetta: Pesto – Artisjok – Tomaat – Amesi
- 3 x variëren met aperitief wraps – Bresaola – Tonijn – Brie
4 (1)
6 (2)
- 6 leuke en verrassende barbecue salades
- 67 [sixtyseven] Gin – Bladerdeeg – Appel – Bresaola – Lavendel
8 (1)
A (52)
- A Ginjinha – Lissabon – Het ultieme recept
- Aardappel in de schil met kruidenkaas
- Aardappelsalade met asperges en tuinkruiden
- Aardappelsoep met krulandijvie
- Aardbei – avocado – vlierbloesem & PJ Elderflower Gin
- Aardbei GinTonic – Roger Van Damme
- Aardbei Mojito met Hoogstraatse aardbeien
- Aardbeien – cashewijs, Recept uit: Licht ! het river cottage boek
- Achelse Blauwe – Roggeverdommeke – Roodlof
- Aduro Bell Pepper Gin – Oester – Doperwt – Jus Paprika
- Aduro Devil’s Tail Gin – Baba Ganoush – Pizzakrokant
- Advocaat – Magimix cook expert – Het ultieme recept
- Advocaatcake met chocoladestukjes
- Advocaatcake met Elixir d’Anvers advocaat
- Advocaatsausje
- Albatross: Gingerbeer – Caipirinha – Bubbels
- Amandel-polenta cake met bosbessen
- Amandelbrood – Stefan Elias
- Amaretti – Knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen
- Amaretto cocktails: Sour, Highball & …
- Amarula cocktails – Koffie – Martini – Rum
- American pancakes met ahornsiroop en bosbessen
- Amuse: Ravioli van pompoen – Crème van mozzarella
- Ananas á la mojito (op de BBQ)
- Añejo Highball – Dieter Van Roy
- Antipasti – Hoe maak je een heerlijke antipasti schotel?
- Aperitief Maison – Brouwersvliet 23 – Antwerpen
- Aperitief Maison à la pomegranate
- Aperitief met linzen: Hummus, Tapenade en Dip met kokos
- Aperitief wraps – Carpaccio & Vitello Tonnato
- Aperitief wraps met ham, eend en carpaccio
- Aperitief wraps met Jamón Serrano, kip en garnaal
- Aperitiefhapje: Gougères of kaassoesjes
- Aperitivo – Negroni – Crostini met artisjokcrème
- Aperitivo: Parmaham, torta fritta en prosecco
- Apero – Terra chips – Dip van rode biet of geitenkaas met yoghurt
- Apero: Champagne & arancini met garnaal
- Aperol cocktail met tonic en komkommer
- Aperol Fizz
- Appel hasselback – Gezouten karamel – Crumble van amandel
- Appelvaai
- Arroz de pato – Eendenbil & Chorizo
- Asperge – Fregola – Doperwt – Geraspte eidooier
- Asperges – Mosterdzaad – Groene olie – Postelein
- Asperges op Vlaamse wijze
- Asperges uit de grillpan met rauwe ham en feta – Greenpan
- Assisi Negroni- Borgo Antichi Orti – Cocktail
- Atomic Gin – Salade van boontjes, vijg & mozzarella
- Aubergine – Yoghurt – Granaatappel
- Auberginebroodje met ham, mozzarella en rucola
- Auberginerolletjes met scampi en Griekse salade
- Aziatische wok met eend en koriander
B (92)
- Baba au Elixir d’Anvers – Room van advocaat
- Babi pangangsaus
- Balletjes teriyaki met rijstnoedels en wokgroenten
- Bami met spek, sriracha & babi pangang saus
- Banaan chocolade cake met gezouten karamel – Fairtrade
- Bananenbrood: Gegrild – Griekse yoghurt – Blauwe bessen
- Bananenvlaai
- Banketbakkersroom
- Bao bun met Aziatische rundsburger
- Barbecue mosselen met tomaat en basilicum
- Barbecue salade: Couscous van bloemkool met granaatappel
- Barbecue spiesjes van buikspek
- Barbecuekruiden en Barbecuesaus – Home made
- Barbecuesaus
- Baskische kip
- Bavarois met frambozen en Buss N° 509 Raspberry gin
- Bavette – Risotto met pesto van spinazie
- BBQ asperges – Kers – Burrata – Verse kruiden
- BBQ-eend met mango
- Beenmerg – Beenmerg boter & Entrecote
- Beignets van vlierbloesem
- Bel Gin Snap – Lemon & Cassis
- Belfleur – Elderflower Sour
- Belgian Devil Gin – The Goal – EK 2016
- Belgin – Bloedworst en peer
- Belgische fishcake met tartaarsaus en een salade van venkel, witloof en radijsjes
- Belgische Pornstar Martini met Elixir d’Anvers
- Belgium Devil Salsa van zwarte bonen – mais en tomaat
- Bellini cocktail met limoen en basilicum
- Biefstuk met korianderpesto en gebakken groenten
- Biercée GIN – Less is more – In olijfolie gekonfijte schelvis met een Belgische salade
- Bietensoep met gerookte eend
- BigMac Smash Taco’s – Junk & comfort food
- Bishop’s gin – Hostie – Crème van wortel – Oost-Indische kers
- Black russian
- Bladerdeeg – Mango – Ijs van Oesterstout
- Bladerdeeg gebakje met pompoen en passendale kaas
- Bladerdeeg gebakje met stoverij van wild konijn
- Bladerdeeg taartje van aubergine en brie
- Bladerdeeg taartje van mango
- Bladerdeeggebak met rabarber en amandel
- Bladerdeeggebakje met spinazie, champignons en brie
- Bladerdeegkrans met asperges, geitenkaas en zalm
- Bladerdeegrol met kalkoen, pesto en broccoli
- Bladerdeegstengels
- Blanquette van hinde met pommes dauphine
- Bloemkool – paprikasoep met mascarpone
- Bloemkool wings met Wonky’s bloemkooldip
- Bloemkoolcheeseburgers – Rachel Khoo’s kookschrift
- Bloemkoolpizza – Happy Food – Ellemieke Vermolen
- Bloemkoolrijst met Oosterse varkensreepjes
- Bloemkoolsteak met chimichurri en hazelnoten
- Bloemkoolsteak met yoghurt, ras el hanout en granaatappel
- Blondie met witte chocolade en rabarber
- Bloody mary: Tomaat – Wodka – Worcestersaus
- Boerenworst met venkel, tomatensaus en gnocchi
- Boeuf Bourguignon
- Boomsma 5 Jaar Gerijpte Genever – Drie verrassende cocktails
- Boontjes met champignons
- Börek met spinazie en feta
- Bosduif met wintergroenten en polenta
- Boterkoek – Eenvoudig en super lekker recept
- Bottega Bacur Gin – Gehaktballetjes Saltimbocca
- Bourbonbon – Hannah Van Ongevalle – The Pharmacy
- Bowmore 12 x Chocolade – Studentenhaver
- Braised caramel fish in clay pot – Cá Kho Tộ – Saigon Cooking Class
- Brandade van wijting – Eitje 62 – Jus van kervel
- Bresaola met gerookte paling
- Bresaola met knolselderij en hazelnoten – Georgina Hayden
- Brioche met Pulled beef, koolsla en chimichurri
- Brioche met runder köfte en basilicumhummus
- Briochebroodje met Iberico rib fingers en koolsla
- Brisket ossobuco style – Italiaanse salade
- Brochette van kip met spek
- Brood op de barbecue
- Brood vingers
- Broodje biefstuk
- Broodje carpaccio met rucola & Parmezaanse kaas
- Broodje met gehaktballetjes “sweet and sticky”
- Brownie
- Brugse mokken
- Bruschetta met boursin, kerstomaatjes & scampi
- Bruschetta met bresaola
- Bruschetta met een crème van doperwten en lente-ui
- Bruschetta met geitenkaas en vijg
- Bruschetta met gerookte eend en verse vijg
- Bruschetta met guacamole, geitenkaas en spek
- Bruschetta met roomkaas en gerookte zalm
- Bruschetta met tomaat en parmaham
- Bulgur – asperge – gepocheerd ei
- Bundt, Pompoencake met vulling van gember
- Burrata – Gekonfijte prei – Kervel
C (107)
- Caesar dressing
- Caesarsalade met kip
- Cafe Créole by Negrita rum
- Cake met pastinaak, kokos & karamel
- Calvados – Gingerbeer
- Calvados cocktails – Calvados Sour & Negroni
- Calvados cocktails bij Vrienden van de Smaak
- Campari Tonic
- Campari, Bitter & Bold Academy
- Canard confit – Ovengeroosterde groenten en aardappelen
- Cannelés Bordelais – Het ultieme recept
- Cannelloni met kip, doperwten en bloemkoolsaus
- Cannelloni met rundergehakt en stroganoffsaus
- Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten
- Cannelloni van carpaccio
- Caponata met kabeljauw en pangrattato
- Cappuccino van pompoen – pompoenpit
- Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
- Carpaccio van ananas met framboos en munt – Fleming’s Gin
- Carpaccio van asperges op Vlaamse wijze
- Carpaccio van biet met geitenkaas en walnoten
- Carpaccio van eend
- Carpaccio van gegaarde konijnfilets met een tapenade van champignons
- Carpaccio van gemarineerde venkel met veldsla en walnoten
- Carpaccio van gemarineerde zalm met structuren van komkommer
- Carpaccio van geroosterde pompoen, feta & rode ui
- Carpaccio van rode biet met feta
- Carpaccio van rosbief met klassieke groenten
- Carpaccio van vijgen
- Casa Astrid olijfolie – 3 verrassende cocktails
- Cassoulet van konijn met krieltjes uit de oven
- Cervena – Salade met ponzu – Crème van Thaïse curry
- Ceviche van zeebaars met appel, komkommer en limoen
- Ceviche van zeebaars met mango en avocado
- Chai Masala koffie – Nespresso Indriya – Pure Origin
- Chanteraine kaas met vanille ijs en gemarineerde venkel
- Char siu van varkenshaasje met rijst en chili
- Cheesecake in een glas: Cantuccini – Aardbei
- Cheesecake met aardbeien
- Chiapudding, oneindig variëren
- Chicken Katsu Burger – Heavenly comfortfood
- Chili con carne
- Chinese eendenbout met paksoi en bimi
- Chipolata met polenta en geconfijte tomaatjes
- Chips van gedroogde groenten met crème van dadel, pinda en rode peper
- Chocolade – brownie mug cake
- Chocolade brownie – karamel – espuma van appel
- Chocoladebrownie met rode biet & Graham Six Grapes
- Chocoladebrownie met rode biet, honing en olijfolie
- Chocoladeganache uit de oven met pittige hazelnoten en sinaasappelolie – Yotam Ottolenghi.
- Chocoladekoekjes met pecannoten
- Chocoladekoekjes met pinda en grof zeezout
- Chocolademousse met ijs, advocaat & koekjes
- Chocolademousse met olijfolie
- Christmas punch – Een makkelijk (Kerst) aperitief
- Christmas punch: Clover gin – Elixir d’Anvers – Rode biet
- Citroen crinkle cookies – Recept citroenkoekjes
- Citroentaart semifreddo met lemoncurd
- Citroentaart, of liever Tarte Citron
- Citrus dessert met pompelmoes, sinaasappel en citroen
- Clafoutis met pruimen
- Clafoutis van kersen
- Coca-Cola signature mixers & Bacardi cocktails
- Cockney’s Gin – Ceviche van kabeljauw, zoete aardappel & yoghurt
- Cocktail op basis van Calvados Père Magloire VSOP – Ran Van Ongevalle
- Cocktail: Bittersweet gin
- Cocktail: Blood Orange Sour – Aperitief of After-dinner cocktail?
- Cocktail: Cachaça – Framboos – Elderflower
- Cocktail: Casa Astrid Spritz – Aperitivo Italiano
- Cocktail: Cynar – pompelmoes – prosecco
- Cocktail: Elixir d’Anvers Appletini – Hot or cold
- Cocktail: Gin en gebrande pompelmoes
- Cocktail: Istanbul Nights Gin Tonic – By Samova
- Cocktail: Kokos & Cachaça
- Cocktail: Limoncello & Freixenet ICE – de frisse zomerhipster
- Cocktail: Patron Tequila Anejo – Bladerdeeggebakje met appel
- Cocktail: Pompoen, rum & Elixir D’Anvers
- Cocktail: Sir Edmond Gin – Aardbei & limoen
- Cocktails @ the bar – Vesper Hotel – Noordwijk
- Cocoa gin – 1528 – Perfect serve
- Cointreau – tonic
- Cointreau Fizz aardbei & munt
- Cointreau Fizz komkommer basilicum
- Colombiaanse koffie cocktail – Nespresso Rosabaya de Colombia
- Confituur van mango en vijg
- Confituur van peer met rozijnen, walnoten en rum
- Confituur van pompoen en appel
- Coniglio tonnato – Variant op Vitello Tonnato
- Cooking Class: Cataplana – Tertúlia Algarvia
- Copperhead gin – Toast met Brugse kaas, peer, venkel en rucola
- Coq au vin
- Courgettekoekjes met feta
- Couscous met geroosterde groenten en gegrilde entrecote
- Couscoussalade met scampi en tahini dressing
- Creatie rond aardbeien en Smeets jenever – Brouwersvliet 23 – Antwerpen proeft
- Crema Catalana met Grand Marnier
- Crème anglaise
- Crème brûlée – Het klassieke recept
- Crème brûlée met appel, bloedworst en foie gras – Best of Piet Huysentruyt
- Crème van pompoen, gepocheerd ei en groentechips
- Cremeux van chocolade en knolselder – Sinaasappel – Crumble
- Cremeux van witte chocolade – Rabarber – Ijs van olijfolie
- Crispy Fish Fingers met chimichurri, wortel of nori dip
- Croissant wafel met geitenkaas en Bayonne ham
- Crostini met tartaar van zeebaars en doperwten
- Curry met kip, pompoen, aubergine en kokos
- Curry van scampi en bloemkool
D (31)
- Dark Smoky “Johnnie walker cocktail”
- Datterini by Elvea – Gin – Vermouth – Gember
- Davy Schellemans – Veranda (Berchem): Gegrilde groene asperges, crème van zalm, gemarineerde rode ui & Kers
- Dawa, Nairobi’s “medicinal” cocktail
- De lekkerste chili con carne à la Sofie
- De lekkerste frangipanetaart met peer en vanille
- De lekkerste rijstpap met Belgische saffraan
- De lekkerste spareribs – Dutch oven – Le Creuset
- De lekkerste spareribs met koolsla en barbecuesaus
- De perfecte Braziliaanse Caipirinha
- De vijf populairste recepten uit 2016
- Dimsum van kalfsvlees en inktvis – Wontonsoep
- Diplomat pudding: Ananas – Espuma diplomat – Crumble
- Diplomate pudding
- DIY – De lekkerste koekjes bak je zelf
- DIY – Speculaaskoekjes- Verse speculaas bakken
- Don Papa Old fashioned – Gekonfijte ananas
- Drie cocktails met BACARDÍ Spiced
- Drie cocktails met Courvoisier VS cognac
- Drie cocktails met Mandarine Napoleon
- Drie cocktails met MOM Gin – God Save The Gin
- Drie cocktails met Roku gin – World Gin Day
- Drie cocktails met Sambuca Molinari
- Drie hapjes met filodeeg – in de oven gebakken
- Drie ingrediënten ijs met banaan, cacao en Rice Dream
- Drie makkelijke crostini’s met asperges en Boursin
- Drie recepten met Hoogstraten Bessen
- Drie winter cocktails met Johnnie Walker Gold
- Driekoningen cocktail: Amandel – Jenever – Limoen
- Duo van rundstartaar met asperges
- Dutch baby pancake met kiwi en Griekse yoghurt
E (21)
- Eendenborst met gebakken courgette, aubergine en vijg
- Eendenbout met sinaasappelsaus
- Eenpansgerecht met gyros
- éénpansgerecht met kip, citroen, aardappelen en look
- El Presidente
- Elephant gin – Samosa met mosselen, ananas en avocado
- Elixir d’Anvers – Basilicum – Tonic
- Elixir d’Anvers – Tonic – Espuma olijfolie
- Elixir d’Anvers Advocaat – 3 Originele cocktails
- Elixir d’Anvers – Watermeloen – Basilicum
- Elixir d’Anvers cocktails: Highball – Tiki – Wine
- Enchilada met scampi en asperges
- Enchilada met scampi, zwarte bonen en groene paprika
- Enchilada van kip met mais en paprika
- Entrecote met bearnaiseboter en gegrilde sla
- Entrecote met rijstnoedels en tahini dressing
- Entrecote met Thaise salade en zoete aardappel
- Erwtensoep met mozarella
- Erwtensoep, de snelle versie
- Espresso Martini Panna Cotta – Boomsma
- Eten Mess – Rode bessen of Chocolade?
F (25)
- Fagioli: Vegetarische pasta met artisjok, bonen en prei
- Falafel
- Falafelwafel met hamburger en rode biet
- Fazant fine champagne
- Februari – Tournée Minérale – Mocktail inspiratie
- Ferdinand Dry Gin – Pieterman met salsa van paprika en rode ui
- Filodeeg met lamsgehakt, spinazie en feta
- Fish and chips – Rice Krispies & Zoete aardappel
- Flammkuchen – Vitello tonnato
- Flammkuchen met asperges, rode ui en spek
- Flammkuchen met prosciutto, geitenkaas en rucola
- Focaccia – Zelf brood bakken
- Focaccia met pompoen en geitenkaas
- Foodbag.be – Spiesjes van kabeljauw, courgette en halloumi
- Foodbox HelloFresh – Op de huid gebakken Schotse zalm met farfalle en citroen
- Forest Dry Gin Summer – Salade van venkel, bloedappelsien en langoustine
- Forest Dry gin, Winter – Lapin forestière met kappertjes en koriander
- Forest Negroni, Vermouth, eeuwenoud en helemaal hip
- Frangipane gebak
- frangipane gebak met peer
- Frangipane met vijgen
- Frangipane met vijgen en tijm
- Frangipane taartjes
- French Mojito
- Frisse plattekaastaart met aardbeien en limoen
G (127)
- Gamba’s met chorizoboter op de barbecue
- Gamba’s met mojo verde en een glaasje Verdejo
- Gardiaan bier & arancini met ham. Een topmatch
- GauGin I – Gelakt buikspek – Quinoa – Wortel
- GauGin II – Taco met wortel-venkelsalade en roodbaars
- Gazpacho
- Gazpacho van doperwten en komkommer
- Gazpacho-juice
- Gebakken banaan – Crème van pastinaak – Crumble van noten
- Gebakken cheesecake met citroen en lemoncurd
- Gebakken courgette
- Gebakken mini Sint-Jacobsvruchten met misoboter en krokante nori
- Gebakken octopus of zeekat met kappertjes en peterselie
- Gebakken peer met walnoten en ricota
- Gebakken Sint-Jacobsvruchten, tartaar van witloof en komkommer – Belgin: Fresh Hop
- Gebakken tonijn met rijstnoedels
- Gebakken vis met rijst en een gepocheerd ei
- Gebakken watermeloen met yoghurt en gekaramelliseerde walnoten
- Gebraden kip
- Gebraden kippenbillen met groenterijst
- Gebraden kippenbillen met rijst en wokgroenten
- Gebraden kwartel met pompoen en rijst
- Gebraden kwartel met rauwkost salade van witte bonen
- Gebraden varkenskroontje met boontjes, tomaat en witloof
- Gebraiseerde lamsschenkel – Spruiten uit de oven
- Gebraiseerde short ribs met gnocchi
- Gebrande bloemkool met Brugge kaas
- Gebrande sabayon van champagne – Magimix cook expert
- Gefrituurde hele garnalen – Het makkelijkste hapje
- Gefrituurde inktvis met harissa-mayonaise
- Gefrituurde kippenvleugels of fried chicken wings
- Gefrituurde mosselen met mossel mayonaise
- Geglaceerde kip met geitenkaas
- Gegratineerd scampi pannetje met tortelloni en asperges
- Gegrild naanbrood met prosciutto op de Weber barbecue
- Gegrilde avocado – Tomaat – Burrata – Boekweit
- Gegrilde donut – Smokey Goodness – Het ultieme BBQ boek
- Gegrilde entrecote met aardappelsalade, asperges en tuinkruiden
- Gegrilde gamba’s – Zeezuiper Tripel – Barbecue
- Gegrilde kalfsribeye met Thaise salade
- Gegrilde kipfilet met kaaskorstje
- Gegrilde lamskoteletjes met feta-spinazietaart
- Gegrilde ovenschotel met merguez-worstjes
- Gegrilde pastaschotel met tomatenroomsaus en spek
- Gegrilde pompoen – Jus pompoen – Miso
- Gegrilde pruimen – Hazelnoten – Vanille ijs
- Gegrilde watermeloen – Buffelmozzarella – Zonnebloempitten – The Herbalist Gin
- Gegrilde zalm met salsa van mango en avocado en Tilda rijst
- Gehaktballetje ‘Tikka Masala’ – Krab – IPA
- Gehaktballetjes in bouillon – Puur Eten ‘2’ dat je gelukkig maakt – Pascale Naessens
- Gehaktballetjes met aubergine, feta en orzo
- Gehaktballetjes met pittige tomatensaus
- Gehaktbrood met stoemp van asperges en postelein
- Geitenbrie met rode biet, appel en croutons
- Gekarameliseerde raapjes
- Gekonfijte tomaatjes uit de DOMO voedseldroger
- Gelakte zalm met groentespaghetti en koriander
- Gele paprikasoep met mascarpone
- Gemarineerde kerstomaatjes
- Gemarineerde kip met Griekse salade en orzo
- Gemarineerde kipspiezen met dipsaus van zure room, honing en limoen
- Gemarineerde oester met koriander, appel en sesam
- Gemarineerde varkensreepjes met volkoren mie
- Gemarineerde zalm met rode biet
- GemBlue Barrel Gin – Tortilla met gerookte eend
- Gemblue Gin – Fingerfood – Komkommer – Mozzarella
- Gentse waterzooi
- Gepocheerde vijg met vanillesaus en ijs
- Gepofte knolselder – Eitje 62° – Hollandaise – Truffel
- Gepofte knolselder – Landloperke – Camelina zaad
- Geroerbakt rundsvlees met zoete chili-sojasaus
- Gerookte chocolade brownie met bourbon crème au beurre
- Geroosterde groenten met mozzarella
- Geroosterde kikkererwten #BeerAndNuts
- Geroosterde sjalot – Abrikoos – Burrata
- Geroosterde spitskool met geitenkaas en pijnboompitten
- Gestoomde bao bun met scampi en …
- Gevulde camembert – rozijnentoast – venkel
- Gevulde groenten met kippengehakt en quinoa
- Gevulde kippenbout met pesto van spinazie en Parmaham
- Gevulde paprika met biefstuk en champignons
- Gevulde speculaas: Zachte speculaas – Verse marsepein
- Gezonde aardappelsalade met groene groenten en yoghurt
- Gezonde(re) koekjes met hennep, lijn en chiazaad
- Gin & 3/3
- Gin Fizz
- Gin Foodpairing – Colombian Aged Gin
- Gin Tonic Food Pairing – Geranium Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Filliers Dry gin 28 “Pine Blossom” – Toast wilde paddestoelen
- Gin Tonic Foodpairing – Filliers dry gin 28 – Carpaccio van venkel
- Gin Tonic Foodpairing – G’Vine Floraison Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Gin Sea – Mejillones a la marinera (mosselen met tomantensaus)
- Gin Tonic Foodpairing – Hernö Gin – Zweedse balletjes met crème van mosterd
- Gin Tonic Foodpairing – Mombasa Club Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Monkey 47
- Gin Tonic Foodpairing – Port of Dragons 100 % Floral
- Gin Tonic Foodpairing – Studer Swiss Gin Classic – Rosti met Zuid Tiroolse ham
- Gin Tonic Foodpairing – The Botanist Islay Dry Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Warner Edwards Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Bombay Sapphire East
- Gin Tonic Foodpairing – Broker’s Gin
- Gin Tonic Foodpairing – Caorunn
- Gin Tonic Foodpairing – The Duke
- Gin Tonic Foodpairing – Williams Chase
- Ginderella gin – Gepofte wortel, pesto van brandnetel, klaverzuring
- Gingerlo margarita: Zout – Tequila – Gember
- Glühjenever – Valentijns cocktail – Giovani Oosters
- Gnocchi met scampi en courgette
- Goudbrasem met kerstomaten op de Weber barbecue
- Granité van bloedsinaasappel en gin
- Grapefruit and koriander gin tonic
- Gratin dauphinoise
- Griekse ciabatta met scampi
- Griekse couscous schotel met kip en tzatziki
- Griekse kofta met rijst en Griekse salade
- Griekse lamsschotel met pasta, feta en aubergine
- Griekse ovenschotel met gyros, krieltjes en feta
- Griekse salade
- Groene curry met scampi en spinazie
- Groene gazpacho
- Groene macaroni met spinazie, broccoli en zalm
- Groene rijst met pesto, doperwten, vis en scampi
- Groene smoothie met pit van avocado – Braun MultiQuick 9
- Groenten-spaghetti met scampi
- Groentenburgers
- Groententaart met geitenkaas
- Guacamole
H (41)
- Half Half’ke
- Half Hitch gin – Taco – Rundvlees – Yoghurt
- Halloween cocktail: Elixir d’Anvers & Cranberrysap
- Halloween cocktail: Elixir d’Anvers – Rum – Pompoen
- Ham met courgette
- Hamburger met rode biet en blauwe kaas
- Hapje van gerookte zalm, asperge en guacamole
- Hapje: Tarte tatin van bloedworst met appel
- Hartige cruffins met pulled pork en Hopruiter
- Hartige havermoutwafel – Ganda Ham – Gepocheerd ei
- Hasselback aardappelen
- Havermout pannenkoeken met ahornsiroop en frambozen
- Havermoutkoekjes met rozijnen en pompoenpitten
- Haverpizza met salami, courgette en paddenstoelen
- Heerlijk frisse gazpacho van watermeloen
- Heerlijke ontbijtcake met havermout, noten en appel
- Heerlijke pruimencake met yoghurt
- Heerlijke spareribs met gevulde aardappelen
- Heerlijke Tarte Tatin wafels met vanille ijs
- Heldere bouillon van asperges met schelvis en bieslook
- Hertenkalf met oesterzwam en winterse groenten
- Hierbas de las Dunas Sour – Syrco Bakker
- Hinde – pastinaak – knolselder – hasselback aardappelen
- Hinde Wellington, Hinde – Paddenstoelen – Bladerdeeg
- Hindegebraad met butternutpuree en blauwebessensaus – Colruyt
- Hoevekip – ‘Landes Label Rouge’ Duglèré
- Hoisin kip met noedels en zoet zure komkommer
- Home made Sloe gin
- Home-made Limoncello – Het ultieme recept
- Homemade honing-whisky likeur
- Homemade Ice Tea
- Homemade kipnuggets met pasta en boursin
- Honing – gember muffin met roomkaas en stuifmeel pollen
- Hoogstraatse wafel met aardbeien en Virgin appel mojito
- Horse’s Neck – Spies van scampi & spek – BBQ
- Hot Port met honing en citroen
- HTK Belgian Dry Gin: Lenterolletje – Rode kool & Bloedworst
- Hummus
- Hummus van asperges – Krokante asperges
- Hummus van geroosterde paprika
- Hummus van geroosterde pompoen – pompoenpitten
I (25)
- Ijs van pompoen – Aardbei – Zandkoekjes – Witte chocolade
- Île flottante met gezouten karamel en amandelen of aardbeien
- In de oven gebakken avocado met ei en rauwe ham
- In de oven gebakken havermout met kersen
- In de oven gebakken havermout met peer
- In de oven gebakken kipdrumsticks met rijst en groenten
- In de oven gebakken piepkuiken met frietjes van wortelgroenten
- In de oven gebakken wrap met scampi
- In de oven gebakken zalm met linzen en broccoli
- In whisky, soja en honing gemarineerd piepkuiken
- Indian summer met Courvoisier VS cognac
- Ingelegd mosterdzaad
- International Barista Day – Caffè Borghetti
- International Cachaca Day – Caipirinha – Bitter – Sun & Sea
- International Margarita Day – Mandarine Napoléon
- Internationale Dag van het Bier – Bier cocktail – Negroni IPA
- Irish Mule
- Iron flat – Gepofte look – Hasselback aardappelen
- Italiaans aperitieven met crostini en Gancia
- Italiaans varkenshaasje uit de oven
- Italiaanse aperitiefhapjes: Plukbrood & Kaasballetjes
- Italiaanse aperitivo met Carpano Antica Formula
- Italiaanse appelstrudel met pijnboompitten
- Italiaanse ham met gegrilde asperges
- Italian lake side cocktail – Rivo Gin – Comomeer
J (9)
- Jambalaya met kippenbil en scampi
- Jamies pikante maïs-kikkererwtenburgers met smoky zoete aardappel – HelloFresh
- Japanse Miso soep of ramen – Deldiche
- Je eigen Cottage kaas maken
- Je eigen duindoornbes gin maken – Wildpluk
- Jim Beam Double Oak – Old Fashioned Week
- Jinzu gin – Gin & Tonic gids – Delhaize
- Jules Destrooper amandelbrood – chocolade – aardbei – basilicum
- Jules Destrooper amandelbrood – Ibericoham – kikkererwt – vijg
K (70)
- Kabeljauw met witte kool en rijst
- Kalfsblanquette
- Kalfsblanquette met asperges, peultjes en witloof
- Kalfsentrecote met broccoli en kikkererwten
- Kalfsgehaktballetjes ‘Ossobuco’ met tagliatelle
- Kalfslapje met tortellini, ratatouille (en geitenkaas)
- Kalfsmedaillon met tagliatelle en een Italiaanse salade
- Kalfsstoverij met paddestoelen
- Kalfstartaar met rode biet en raap
- Kalfszwezerik met een salade van boontjes & tomaat
- Kalfszwezerik met wintergroenten en gratin
- Kalkoen “Bellissima”
- Kalkoen Stroganoff met rijst
- Kalkoenshoarma met koolsla en pesto van walnoten
- Kalkoenstoofpotje met paddestoelen en pesto
- Kaneelbroodjes met appel, pecannoten en Elixir D’ Anvers
- Karpatka – Open soes met roompudding
- Kerrie Preisoep met ham
- Kerstcocktail – Aperitief: Elixir – Vermout – Gin
- Key Lime pie – Amerikaanse limoentaart
- Kimerud gin – Knäckebröd & Gravad lax
- Kip ‘Tikka Masala’ – Home made pizza
- Kip Alfredo met bloemkoolsaus en tagliatelle
- Kip cacciatore met champignons, spekjes en olijven
- Kip in beslag met tzatziki aardappelen en komkommer
- Kip met vier Thaise sauzen – Asianfoodlovers.nl
- Kip Milanese met pasta en tomatensaus
- Kip op een bierblik – Weber Master Touch GBS
- Kip Tikka masala
- Kipfilet met aardappelsalade, mango en yoghurt
- Kipgehaktballetjes in tomatensaus met groenten frietjes
- Kipgratin met kruidig stokbrood
- Kippenbil met plum sauce, broccoli en rijst
- Kippenvleugeltjes met Provençaalse saus en couscous
- Kipsalade van Target Kip
- Klassiek stoofpotje van ‘Kastaar de Kempen’
- Knapperige asperge met ham
- Knoflook rundvlees met oestersaus en rijstvermicelli
- Knolselder – Garnalen – Hollandaise – Eitje64
- Knolselderij – Royal Belgian Caviar – Hazelnoot
- Koekjes: Biscotti met pompoen en pompoenpit
- Koekjestaart met speculoos
- Koffie cocktail: Barraquito – Elixir d’Anvers
- Kokos rotsjes
- Konijn Cacciatore met Turks brood
- Konijn in mosterdsaus
- Konijn met groene curry, aubergine, mais en paprika
- Konijn op grootmoeders wijze
- Konijnenpeper met zilveruitjes en spek
- Kort gebakken inktvis met sweet chili van Jalapeño
- Kotelet met gnocchi, venkel en kerstomaat
- Koud gerookte zalm – Zelf zalm roken – Van pekelen tot roken
- Koude pastasalade met scampi, spek en mozzarella
- Krieltjes à la nacho’s – Aardappelen op de barbecue
- Kroepoek met grijze garnaal en avocado
- Krokant gebakken avocado met spek
- Krokant van comté met ui en oregano – Michael Vrijmoed
- Krokante cannelloni met sardines, feta en oregano
- Krokante havermoutkoekjes met chocolade en noten
- Krokante salade met gedoogde ham, rucola en Bousin “Hazelnoten & Walnoten”
- Krokante vijgentaart met espuma van pistache
- Krokante visreepjes en gebakken asperges op Vlaamse wijze
- Krokante witlof en waterkers salade met Parmezaanse kaas
- Krokantje van kabeljauw, olijf en Serranoham
- Krokantjes van filodeeg met feta en honing
- Kruidig rundvlees of kofte met parelcouscous en koriander
- Kruidige ribben – Koolsla & Loopuyt gin
- Kruimel repen met havermout en rode bessen
- Kwartel – Bosto Grains “Mix Brown, Spelt & Quinoa” – paddenstoelen
- Kwartel met salade van broccoli en bloemkool
L (27)
- Labneh – Romige yoghurtdip met drie verschillende toppings
- Laksaus (marinade) voor ribbetjes
- Lamsballetjes met pasta pesto van courgetteslierten
- Lamsburger met gebakken avocado en zoete aardappel
- Lamskroon met aardappelen, tomaat en olijf
- Lamskroon met geroosterde tomaten op de barbecue
- Lamsspies met baba ganoush en kikkererwten
- Lamsspies met chimichurri, labneh en flatbread
- Lamssteak met griekse salade
- Laphroaig Select – Ananas – Gember – Anijs
- Lasagne
- Lasagne met pompoen
- Lasagne met pompoen, spek en kalkoen
- Lasagnerolletjes met scampi, venkel en zure room
- Last minute aperitief hapjes voor de feestdagen
- Lauwe quinoa salade met gegrilde kip en Tzatziki yoghurt
- Lauwe salade van quinoa met kip
- Lawrence Elliott – De Kleinen Bistro (Westmalle): Iberico ham met zoet-zure groentjes & Romesco
- Le Tribute gin – Smokey gin tonic cocktail
- Liefmans Crushed Chili
- Liefmans Mint & Lime
- Linzen – venkelsalade – foodbox – Marley Spoon
- Linzen met pompoen en merguez worstjes
- Linzensoep met kokosmelk en krokante kikkererwten
- Linzer Torte – Blue gin
- Loaded nachos met rundergehakt op de BBQ
- Luciferkoekjes met sinaasappel en chocolade
M (77)
- Maak je eigen kruidenbitter
- Maanzaadcake met boterroom en koekjes
- Macaroni met bloemkoolsaus en pastinaak
- Macaroni met ham en kaas
- Macaroni met pompoensaus en merguez
- Macaroni met spek, spruiten en kaassaus
- Macaroni met tonijn en courgette
- Macaronigratin met kip en aubergine
- Macarons
- Macedonische wijn – Gegrilde lamskoteletjes met salsa
- Madeleine met adzuki by Dim Dining
- Madeleines
- Magische taart van bosbessen en citroen
- Mais op de barbecue – Mais dip en gebakken maiskolf
- Maissoep met zure room, koriander en chipotle
- Makkelijk rabarber taartje
- Makkelijke enchilada met kip, mais en cheddar
- Makkelijke vogelnestjes van lamsgehakt
- Makkelijke wok met kip en cashewnoten
- Makkelijke zomercocktails met Elixir d’Anvers
- Mandarine Napoléon – Drie verrassende cocktails
- Mango gemberijs – Granola – Magimix Cook Expert
- Mangomousse
- Mantecados: Spaanse amandel – citroenkoekjes
- Marokkaans stoofpotje met kwartel, abrikoos en amandel
- Marokkaanse gehaktballetjes met couscous salade
- Marokkaanse tomatensoep met kip en zoete aardappel
- Martini cocktail ter ere van Eddy Merckx – Maglia Rosa
- Martini Royal
- Marula gin – Samosa met zoete aardappel en mangosalsa
- Mathias Dircx – AUB-SVP (Brussel): Snoekbaars met bloemkool, asperges en tuinbonen
- Mediterraanse dip – D&L Apero
- Merguez – Bulgur – Geroosterde bloemkool en broccoli
- Met Luikse siroop en smeets graanjenever gelakte baby back pork ribs – Restaurant Ardent
- Met pistache gevulde kip, hasselback aardappelen, peultjes en shiitake
- Met rum gemarineerde ananas op de barbecue – Peter De Clercq – Barbecue workshop
- Mexicaanse chocoladedrank à la Dominique Persoone
- Mexicaanse fajita
- Mexicaanse tortilla met rundvlees
- Meyers gin met tartaar van gemarineerde zalm, kiwibes en avocado
- Meyer’s Gin M2 – Gebakken asperges met Belgische ham
- Mijn eindejaarsmenu 2017 – Culinaire tips voor de feestdagen
- Mijn Eindejaarsmenu 2018 – Culinaire tips voor de feestdagen
- Mijn Eindejaarsmenu 2019 – Feestelijk genieten
- Mijn Eindejaarsmenu 2020 – Van aperitief tot …
- Mijn eindejaarsrecepten 2021 – Feestelijk genieten
- Mijn melkmoment: Milkshake appelcrumble
- Milkshake van gekarameliseerde banaan en mango
- Millefeuille met kalfstartaar en salsa verde
- Mini broodje hamburger
- Mini pizza met peer en blauwe kaas
- Mini pizza met pulled pork en zure room
- Miso gamba’s met kefir – zeekraaldressing en gegrilde ciabatta
- Mocktail: Bloedappelsien – Gember – Citroengras
- Mocktail: Green tea sour met limoen en gember
- Mocktail: Thee sangria by Samova, Maybe baby
- Mocktail: True Tea Alpine spritz met 0% bubbels
- Mojito
- Mojito granité
- Mojito met Grand Marnier
- Mokka milkshake met speculoos
- Morir soñando – Licor 43
- Mosselen á la Kris kookt – Witte wijn, look en ….
- Mosselen in papillotte op de barbecue
- Mosselen met curry, kokos en koriander
- Mosselen met gekonfijte citroen en tomaat
- Mosselen met kokos, pinda en koriander
- Mosselen met venkel en pastis – Pastis cocktail
- Mosselen op de barbecue, zonder papillot
- Mosselen, koriander en pinda – Weber Dutch Oven
- Moussaka – Heerlijk Grieks comfort food
- Mousse van stilton met peer – Cava Discovery Week
- Muffins met zoete aardappel en spinazie – Little Green Kitchen
- Musa Lova gin – Chips van banaan – Guacamole
- My breakfast: Fruit – Yoghurt – Granola
- My Spirelli van Domo – salade van wortel en komkommer
- “Mortlach” The Beast of Dufftown – Tarte Tatin
N (12)
- Naanbrood
- Nasi met kip
- Nationale Oesterdag – Vermout & Oesters
- Negroni twists by Kris Kookt – Pisco, bourbon, calvados of bier
- Nespresso cocktails: Caffé Margerita & Long drink met koriander
- Nginiouis Summer Gin – Gegrilde nectarine – Yoghurt
- Nginious Smoked & Salted gin – Hummus van zoete aardappel
- Nginious Swiss Blended Gin – Rivierkreeft & Rundcarpaccio
- Nginious Vermouth Cask Gin – Praline met zwarte thee
- Noilly Prat Ambre – Negroni Week
- Nootham roken in de Barbecook Smoker – Pure ambacht
- Nutella cheesecake brownies
O (38)
- Oesters, 4 x anders – warm en koud
- Old Cuban
- Old Fashioned: Calvados – Belgische saffraan – Honing
- Onglet à l’échalotte
- Ontbijt: Home-made granola met quinoa
- Oostenrijkse kaiserschmarrn met appel en rozijnen
- Oosterse noedels met krokant gebakken wijting
- Oosterse Papaja salade – Green Papaya Salad of Som Tam
- Oosterse tajine met kippenvleugels en bataat – Marley Spoon
- Oosterse vispastei met zalm, scampi en spinazie
- Op de barbecue gebakken pizza met chipolata en mais
- Op de barbecue gegrild fruit met Griekse yoghurt of vanille ijs
- Op de barbecue gegrilde peer met Griekse yoghurt
- Op de barbecue gelakte rabarber met gekarameliseerde nootjes en vanille ijs
- Open ravioli van varkenswang en bospaddenstoelen
- Orange cake of Griekse sinaasappelcake
- Originele groentenspies op de barbecue
- Ossobuco
- Ossobuco van hert met aardappelen uit de oven
- Ossobuco van konijn
- Ossobuco van lamsbout met tagliatelle en gremolata
- Ossobuco van vis met tagliatelle en gremolata
- Ossobuco – Ropa Vieja – Cubaans stoofpotje
- Oven aardappelen
- Ovenschotel met broccoli, rijst en boerenworst
- Ovenschotel met gehakt, erwtjes en gnocchi
- Ovenschotel met gnocchi, kalkoen en koolrabi
- Ovenschotel met kalfsvlees en rucola
- Ovenschotel met kip en boursin
- Ovenschotel met kip en courgette
- Ovenschotel met kippengehakt en zoete aardappel
- Ovenschotel met merguez, gnocchi en tomatensaus
- Ovenschotel met pasta en feta á la bolognese
- Ovenschotel met scampi en gratin van gnocchi
- Ovenschotel met varkensreepjes, geroosterde paprika en geitenkaas
- Ovenschotel met varkensvlees en rijst
- Ovenschotel met worst, gnocchi en spinazie
- Ovenschotel van polenta en gehakt
P (108)
- Paasbrunch: Crostini – Gerookte zalm – Mimosa
- Paascocktail – Chocolade Mojito met eigen chocoladelikeur
- Paella mosselen met doperwten, paprika en chorizo
- Palmier koekjes met prosciutto
- Pancakes met Liefmans Yell’Oh en gekarameliseerde ananas
- Panna cotta met bessen en crumble
- Panna cotta met pruimen, crumble en porto
- Panna cotta met sinaasappelsaus en pannenkoeken #CrêpeSuzette #EenGrootGebaar
- Panna cotta met witte chocolade en frambozen
- Panna cotta met yoghurt en mango
- Panna Cotta rum raisin – zandkoekjes – Karamel
- Panna cotta taart van mais – Sweet & salty popcorn
- Panna cotta van advocaat – Zanddeeg – Espuma van yoghurt
- Panna cotta van amandel, gekarameliseerde peer en Jules Destrooper natuurboterwafel
- Panna cotta van appel cider
- Panna cotta van geitenkaas met nectarine
- Panna cotta van Irish coffee met boterwafel
- Panna cotta van pure chocolade – Peer – Crumble van bier
- Panna cotta van witte chocolade met mango
- Pannenkoek met muesli en appel
- Pannenkoek wafeltjes met yoghurt en framboos
- Pannenkoeken
- Panzanella – Italiaanse salade met geroosterd brood
- Papadum – Rundstartaar – krokante pit van avocado
- Papillot met victoriabaars op de BBQ
- Papillotte met roodbaars en Philadelphia op de barbecue
- Papillotte met schelvis, asperge en oregano
- Pappardelle met stoofvlees en champignons
- Parelcouscous met bavette, artisjok en champignons
- Parelhoen met aubergine, erwtjes en gebakken gnocchi
- Parfait van mascarpone
- Parmahapje met rucola en watermeloen granité
- Parmentier van eendenbout en puree van pastinaak
- Pasta ‘Caesar’ met spiesjes van gemarineerde kip
- Pasta Alfredo met scampi en boontjes
- Pasta alla puttanesca met aubergine – Comfort food
- Pasta carbonara
- Pasta carbonara – Pancetta & Doperwt
- Pasta met broccoli en kalfsvlees
- Pasta met broccoli, asperges en scampi
- Pasta met gerookte zalm, kerstomaatjes en feta (hoofdgerecht)
- Pasta met gerookte zalm, kerstomaatjes en feta (voorgerecht)
- Pasta met kip, peultjes en geitenkaas
- Pasta met kip, spekblokjes en champignons
- Pasta met pesto van doperwten en gebakken roodbaars
- Pasta met pompoen, kikkererwten, scampi en feta
- Pasta met pompoensaus en scampi
- Pasta met ragù van venkel en lamsmerguez
- Pasta met scampi en paddestoelen
- Pasta met scampi, asperge en erwtjes
- Pasta met scampi, chorizo, spinazie en rode pesto
- Pasta met tomaat, aubergine en mosselen
- Pasta met tonijn en champignons
- Pasta met verse pesto
- Pasta met zalm en mascarpone
- Pasta pesto (koud)
- Pasta pesto met balletjes van scampi en varkensvlees
- Pasta schotel met scampi en broccoli
- Pasta vongole met kokkels en kerstomaat
- Pastadeeg
- Pastasalade met gedroogde ham, rucola en boursin Hazelnoten & Walnoten
- Pastasalade met spek en mozarella
- Pastaschotel met kip, courgette en asperges
- Pastéis de nata of Pastéis de Belém, een lekkernij uit Portugal
- Pastinaaksoep met pesto van dragon
- Pastis cocktail: Whisky – Pastis – Vermouth
- Pastrami – Home Made with Love – Warm roken
- Pavlova – Griekse yoghurt – Rood fruit – Guus Meeuwis
- Pavlova – Peer – Griekse yoghurt – Elixir d’Anvers
- Peer – Chocolade – Crema catalana – Elixir
- Pescado frito – Botanic Ultra Premium Gin
- Pesto van rucola
- Pho – Koken en reizen met Quyên
- Picante 43, by Licor 43
- Pieterman – Asperge – Zure room – Hazelnoot
- Pipe rigate met carbonara en krab – New Italian
- Pisco Porton – Drie verrassende pisco cocktails
- Pistache financiers – Zacht, smeuïg en zalig lekker
- Pistachebrownie met frambozen – De Gastentafel – Michaël Vrijmoed
- Pita met gekruid gehakt en tomatensalsa met mais
- Pittige vlammetjes – In de oven gebakken
- Pizza bianca met gegrilde asperges, Parmaham en rucola
- Pizza met peer, foie gras en hazelnoten
- Pizza met prosciutto
- Pizza met prosciutto, pistache en burrata
- Pizza met salami en spek
- Pizza van zoete aardappel met geitenkaas en champignon
- Pizzadeeg (basis recept)
- Pizzasaus (basis recept)
- PJ Dry gin – Bulgur salade met tuinkruiden, gebakken asperge en biefstuk
- Plaattaart met witte pens en witloof
- Pladijs met tapenade van walnoot, ratatouille en pasta
- Plattekaastaart met rabarber en mango
- Poffertjes maker “princess”
- Pokemon bowl pizza met tomaat, mozzarella en ham
- Polenta balletjes met boursin
- Pompoen gnocchi met herfst ragu en Parmezaanse kaas
- Pompoen Parmigiana met gehakt en gnocchi
- Pompoen poffertjes – Hartig & Zoet – Gourmet BBQ Systeem
- Pompoen, krokante kikkererwten en tahini dressing
- Pompoenbrownie, popcorn en pompoenmojito
- Pompoensoep met beuling en pompoenpitten
- Pompoensoep met geitenkaas en zwartewoudham
- Pompoensoep met roomkaas en geroosterde kastanje
- Porchetta met risotto van paddenstoelen
- Pork belly burnt ends met appel-bbq-saus
- Pralines maken met de Chocolatière
- Pulled chicken met koolsla, Turks brood en BBQ-saus
Q (13)
- Quesadilla met merguez, mais en zure room
- Quesadilla met zalm, avocado en rode ui
- Quiche
- Quiche met asperge, ham en zure room
- Quiche met asperges, doperwten en Filet d’Anvers
- Quiche met courgette en aubergine
- Quiche met geroosterde pompoen en pastinaak
- Quiche met prei, geitenkaas en spekjes
- Quiche met tomaat, spek en geitenkaas
- Quiche met witloof, beenham en kaas
- Quiche met witloof, prei, spek en aardappel
- Quinoa salade – Gepaneerde pladijs – Yoghurt remoulade
- Quinoaburger #wereldveggiedag
R (72)
- ‘Red Modoc’ peer – Vanille – Crumble hazelnoot
- Rabarber crumble met cashewnoot en pompoenpitten
- Rabarber crumble taart
- Rabarber Margarita – Verfrissend & Pittig
- Rabarber Mojito – Pink summer mojito
- Rabarber taart
- Rabarbercello
- Rabarbertaart – Het familie recept
- Ragout met slierten van courgette – Pascale Naessens – Puur eten
- Ragout van konijn met aubergine en olijf
- Rauw chocolade en limoentaartje
- Recept inspiratie voor de feestdagen – 2023
- Recept: Aardbei – Yoghurt – Zandkoekjes – Citroengras
- Recept: Broodpudding met appel en rozijnen
- Recept: Calvadosrijst brûlée
- Recept: Gegrilde halloumi – Geroosterde paprika – Granaatappel
- Recept: Geroosterde sjalot – Vijg – Foie Gras
- Recept: Heerlijk verse cake
- Recept: Kippengehaktbrood met stoemp van prei
- Recept: Krokante wafeltjes, boterwafeltjes of lukken
- Recept: Pompelmoes – platte kaas – witte chocolade – pistache
- Recept: Quiche met broccoli, Zwarte woud ham en scampi
- Recept: Wortel seldersoep met crème van wortel, walnoten en korianderzaad
- Restaurant broodjes
- Ricotta – gepofte paprika – gemarineerde tomaat – Parmaham 25 maanden – za’atar
- Rijst met scampi, Chinese kool en shiitake
- Rijstdessert met amandelmelk en banaan
- Rijstpap – Aardbeien – Saffraankoekje met bruine suiker
- Rijstpap met aardbeien
- Rijstpap met witte chocolade, aardbei en rabarber
- Rillettes van eend – Crackers met pompoenpitten
- Risotto met gele tomaat, doperwten en munt
- Risotto met rode biet, granaatappel en blauwe kaas
- Risotto van boschampignons
- Risotto van fregola met venkelworst en gegrilde venkel
- Risotto van knolselder met gebakken schelvis
- Risotto van knolselder met geitenkaas en spek in filodeeg
- Risotto van linzen met kalfszwezerik en bospaddestoelen
- Risotto van parelcouscous met venkel, prei en scampi
- Risotto van pompoen
- Risotto van rode biet
- Roasted Cosi by Ran Van Ongevalle for Atelier Nespresso
- Robuuste appeltaart met vijgen en Clairette De Die
- Rockhopper rum – Aardbei – Elixir d’Anvers
- Rode curry met varkenswang, boontjes en paprika
- Rode curry met visballetjes, kokos en koriander
- Rode poon – Jus van pompoen – Kokkels
- Roku gin – Tartaar van zalm – Crème edamame
- Roku Gin – Tataki van eend – Koriander – Limoen
- Roku Gin met gefrituurde artisjok en yoghurtdip
- Rollade van fazant met tortellini en paddenstoelen
- Rollade van kippendijen met pasta pesto
- Romige ragù bianco met rundergehakt
- Romige soep met scampi, kokosmelk en mais
- Roodbaars met pasta pesto en gekonfijte kerstomaatjes
- Roodbaars met persillade en salsa van courgette en tomaat
- Royal Belgian Caviar – Zure room – Bladerdeeg
- Rozijnentoast met geitenkaas en een slaatje met venkel, peer en walnoten
- Rum Month – 3 cocktails met Tanduay Asian Rum
- Rundergehakt met in oven gebakken courgette en gnocchi
- Runderkofte met platbrood en yoghurtdressing
- Runderreepjes met pikante tomatensaus en wokmie
- Runderreepjes uit de wok met lauwe noedelsalade
- Runderribben of short ribs met koolsla en barbecuesaus
- Runderwang met orecchiette, tomaat en ricotta
- Rundstartaar – Gebrande asperges – Pancetta
- Rundstartaar met asperges, hazelnoten en verse kruiden
- Rundstartaar met salade van witloof
- Rundstartaar of steak tartaar
- Rundvlees in bladerdeeg met paddenstoelen en rijst
- Rutte Celery Dry Gin – Bruschetta – Tapenade – Iberico Ham
- Rutte Dry Gin – Gefrituurde oester – Guacamole
S (113)
- Sabayon met ijs
- Sabayon van Bourgogne des Flandres met mango en havermout
- Sabayon van Cointreau met mango
- Sacred Gin Orris – Rillettes van duif – Boekweitcrackers
- Sacred Pink Grapefruit Gin – Oosterse croustillant met vis
- Salade met feta, kerstomaten en rode ui
- Salade van avocado, zoete aardappel en walnoot – Mr Wilkinsons
- Salade van boontjes en graanmosterd
- Salade van gegrilde appel, mango en mozzarella
- Salade van gerookte eend met pompelmoes
- Salade van groene mango met gegrilde pangasius – Saigon Cooking Class
- Salade van pompoen, feta en rode ui
- Salade van quinoa, feta en scampi
- Salade van rucola, venkel, waterkers en peer
- Salade van zoete aardappel en feta
- Saltimbocca
- Satao gin – Samosa met gehakt en erwtjes
- Satao Orange Cacao Gin – Crostini met rosbief
- Scampi diabolique
- Scampi harissa
- Scampi in’t groen met prei en tuinkruiden
- Scampi met mozarella in aubergine
- Scampi met wokmie, kerstomaten en rode ui
- Schelvis – Drie structuren van schorseneren – Waterkers
- Schelvis – Schorseneren – Hollandaise saus met Elixir de Spa
- Schelvis – Vinaigrette karnemelk – Postelein – Venkel
- Schnitzel met ovenaardappelen, boontjes en graanmosterd
- Schuim van yoghurt met fruit en crumble
- Seedlip – Mocktail inspiratie – Grove 42 – Spice 94 – Garden 108
- Semifreddo met cantuccini en pistache – Eindejaarsdessert
- Sergio Herman – Simple food – Gevulde puntpaprika
- Shakshuka met aubergine, feta en olijven
- Shakshuka met pompoen, geitenkaas en pompoenpitten
- Shepherd’s pie
- Shoarma-gehaktballetjes met broccoli en aardappel
- Siciliaanse kalfsrolletjes met gnocchi in de oven
- Silent Third
- Sint-Jacobsvrucht – Komkommer & mango – Bresaola – Gemberkoekje “Jules Destrooper”
- Sint-Jacobsvruchten – Spruiten – Soya – Elixir d’Anvers – Seppe Nobels
- Sinterklaas cocktail: Wodka – Wortel – Mandarijn
- Sinterklaas dessert: Crémeux van speculaas, spongecake, mandarijntjes en witte chocolade
- Sipsmith gin – Ceviche van schelvis – crumble van Parmezaanse kaas & amandelen
- Skully Oriental Citrus Gin – Schartong & Salade van papaja en venkel
- Skully Tangerine Twist Gin – Gin Cake
- Slaatje met gerookte eendenborst en mango
- Slaatje van asperges met rauwe ham en croutons
- Slaatje van pompoen, feta en scampi
- Slaharten met varkensblokjes “Miscuglio” en tomatensalsa
- Sloe gin – Ginger Beer
- Smash cocktail: Genever – Mandarijn – Basilicum
- Smeets Extra Collins
- Snelle cassoulet met kip, worst en witte bonen
- Snelle desserts met ijs – Chocolade – Babelutte – Vanille – Cuberdon
- Snelle pasta met scampi, doperwten en feta
- Snelle ragù met Culatello di Zibello DOP
- Snickers, het dessert
- Soep van Chinese kool en kerrie
- Soep van geroosterde pompoen
- Soep van knolselder, wortel en gedroogde ham
- Soep van pastinaak en knolselder
- Soep van spitskool met coquille, bresaola en curry
- Soepje van bloemkool en pompoen
- Soepje van citrus – Espuma van gin – Filliers Dry 28 Tangerine
- Soepje van pastinaak
- Soepje van rabarber met mousse van witte chocolade
- Soepje van rucola met scampi
- Soepje van sperziebonen
- Soepje van witloof met zoete aardappel en kokosmelk
- Sorgin: Krokant – Roomkaas – Rode poon – Artisjok
- Sour cocktails – whisky, calvados of groene thee
- Souvlaki van scampi met verse focaccia en Griekse salade
- Spaanse amandel-vijgen rol
- Spaanse stoofpot met kabeljauw, scampi en aardappelen
- Spaanse tortilla met seizoensgroenten – Vegetarisch
- Spaghetti ai peperoni grigliati – spaghetti met geroosterde paprikasaus
- Spaghetti bolognese
- Spaghetti van courgette “puttanesca” met scampi
- Spare ribs met Babi Pangangsaus
- Speculoos – Nutella truffel
- Speculoos koekjes
- Speculoos koekjes met marsepein. en amandel
- Speculoospasta
- Speltsalade met kip en pesto van doperwten
- Spicy mango mocktail met sambal en tonic
- Spies van kippenballetjes met freekeh salade
- Spiesje van kerstomaat en feta
- Spiesje van kriel-aardappeltjes met spek voor de barbecue
- Spiesje van scampi
- Spinazie omelet met opgeklopte verse kaas en filet d’Anvers
- Sprits
- Steak tartaar / Langoustine / Truffel – Simple. Bistronomie voor thuis.
- Steak tartaar met kroepoek of tortillachips
- Steamed buns met buikspek en langoustine – Njomly
- Stéphanie Thunus – Au Gré du Vent : Cannelloni met geitenkaas, gerookte paling en bieten
- Stifado met Griekse salade en rijst
- Stoemp van gepofte peterseliewortel met salie
- Stoofpotje van geturfd heidekonijn
- Stoofpotje van hinde met wintergroenten
- Stoofpotje van kalkoen met Waldorfsalade
- Stoofpotje van kip met witloof en kruidenkaas
- Stoofpotje van lamsvlees met gele paprika en aubergine
- Stoofpotje van zalm met venkel en spinazie
- Stoverij van everzwijn
- Stoverij van ree
- Suffering Bastard – Bulleit Bourbon 10-Year-Old
- Suikerwafel. Krokant van buiten, zacht van binnen
- Suikerwater of suikersiroop
- Summer port cocktails – Graham’s extra dry white
- Super snelle jamtaart met aardbeienconfituur
- Swak-juice
- Sweet and salty pocorn – Homemade guilty pleasure
- Sweet Jasmine cocktail
- Sweet orange & grapefruit Martini
T (71)
- Taartje van aubergine en brie “Tian de berenjenas”
- Taartje van bladerdeeg met appelcompote en een crème anglaise
- Tabouleh
- Taco – Rice Krispies Fish Fingers – Erwtenpuree
- Taco met merguez en salsa van ananas
- Taco pulled duck met hoisinsaus en 5 spices
- Taco pulled lamb met granaatappel en aubergine
- Tagliata van Pata Negra Secreto Bellota
- Tagliatelle met kip, doperwten en mosterdroomsaus
- Tagliatelle met scampi, asperges en rucola
- Tagliatelle met scampi, paprika en champignons
- Tagliatelle met venkel, kerstomaten, ricotta en zalm
- Tagliatelle met victoriabaars, scampi en kerstomaatjes
- Tagliatelli met gerookte zalm en pesto
- Talisker cocktails – Hot Chocolate of Appel Toddy
- Tapenade van zongedroogde tomaten
- Tartaar van gepocheerde oester – Ibérico – Koriander
- Tartaar van kabeljauw met crème van doperwt en couscous van komkommer
- Tartaar van kalfsvlees – Manchego – olijf – Rueda
- Tartaar van kalfsvlees – Tuinkruiden – Aubergine – Pane carasau
- Tartaar van kalfsvlees met asperges – Bierpairing: La Chouffe Soleil
- Tartaar van kalfsvlees met kaneel, zure room en Caviaar van haring
- Tartaar van kalfsvlees met zeebarbeel, krokante nori en komkommer.
- Tartaar van lamsvlees – Ras el Hanout – Auberginekaviaar
- Tartaar van rode biet met gerookte eend
- Tartaar van rundvlees met zoete aardappel
- Tartaar van steenbolk – Avocado – Asperge – Tuinkruiden
- Tartaar van tomaat met crème van mozzarella
- Tartaar van zeebaars – zure room – avocado – The Calling IPA
- Tartaar van zeebaars, boontjes en tuinkruiden
- Tarte tatin van witloof
- Tartiflette met reblochon en salade van waterkers
- Tataki van hert met salsa verde en spinazie
- Tataki van kalfsvlees met radijs & komkommer
- Tataki van lam met salsa verde en croutons
- Teriyaki saus
- Terrine van konijn met gemarineerde wortel
- Tex Mex: Enchilada met lamsgehakt en koriander
- Thai beef taco’s – Mexican street food
- Thai beef: Rundergehakt, rijst en seldersalade
- Thaise kokossoep met rode curry, kabeljauw en scampi
- Thaise mosselen met kokos
- Thaise rijstnoedels met kort gebakken entrecote
- Thaise rijstnoedels met tofu
- Thaise rode curry met kip
- The French Artist – Grand Marnier Cocktail
- The Tanqueray Tessmanian Devil van Tess Posthumus
- Thee cocktail: Gin Virgin, Gin Soul & Tonic
- Thee cocktail: Samova – Rum – Campari
- Thuis je eigen gin maken – Kruiden bloemen
- Tien heerlijke recepten voor feestdagen – 2022
- Tiramisu
- Tiramisu met chocolademuffin
- Tiramisu met geflambeerde peer en sambuca
- Tiramisu met limoncello en lemon curd
- Tiramisu met sinaasappel en chocolade
- Tiramisu met witte chocolade en frambozen
- Toast met foie gras, rabarber en filet d’Anvers- Fleming’s Gin
- Toast met mosselen, yoghurt en radijs – De Oesterput
- Tomaten salade
- Tomatensla
- Tormenta Negra of Ginger Island
- Torta al kiwi – Frisse cake met kiwi en ricotta
- Tortellini met pompoensaus, scampi en feta
- Traditionele flammkuchen met ui en spek – Weber Pizzasteen
- Traybake met kippenvleugels, mais en aardappel
- Traybake met vis, venkel en krieltjes
- Traybake met worst, aardappelen en broccoli
- Twee recepten met Nederlandse Stompetoren kaas
- Twee versies met carpaccio van rode biet
- Tzatziki – De lekkerste dipsaus
U (1)
V (55)
- V2C gin – Carpaccio van avocado – Groene appel – Langoustine
- Vaderdag: Lamme goedzak & Hotdogs
- Valentijnscocktail: Virgin mojito met selder en komkommer
- Vanille ijs met asperge en framboos
- Varkenshaasje met rozemarijn, doperwten en pasta
- Varkenshaasje met parelcouscous, pompoen en tahini dressing
- Varkenskroontje met geroosterde groenten
- Varkensreepjes met zoet-zure saus
- Varkensspiering en zuiderse groenten #3eurorecipe
- Varkensspiering gebraad met pistachekorst en ovengroenten
- Varkenswangentjes met donkere leffe
- Veenbessenpannenkoekjes
- Vegetarisch: Griekse pizza met paprika, olijven en feta
- Vegetarische bolognese – Linzen – Parmezaan – Jamie Oliver
- Vegetarische enchilada met artisjok, bonen en prei
- Vegetarische enchilada met pompoen en mais
- Vegetarische lasagne met gegrilde groenten
- Vegetarische pasta met gegrilde groenten
- Vegetarische pasta met tofu en zonnebloempitten
- Vegetarische rijstnoedels met tofu en mango
- Vegetarische spring rolls
- Vegetarische tartaar met burrata + Cadeautip
- Vegetarische wok met tagliolini en tofu
- Vegetarische wok met tofu, broccoli en cashewnoten
- Venkel – Burrata – Zonnebloempit
- Venkel, appel, geitenkaas
- Vermouth cocktails – Vesper Martini & Americano IPA
- Vers gebakken Madeleines – Krokant en smeuïg
- Verse advocaat
- Verse Boerenpaté
- Verse choco
- Verse chocolademousse – Het ultieme recept
- Verse chocoladepudding
- Verse gnocchi met broccoli, tomatensaus en pangrattato
- Verse nougat, de lekkerste nougat maak je zelf
- Verse Sangria
- Verse soesjes met vanillecrème
- Vichyssoise met gepocheerd ei, croutons en olijfolie
- Victoriabaars in mosterdsaus
- Vietnamese ice coffee – Home made
- Vietnamese loempia met gehakt en noedels
- Vietnamese rundswangen met citroengras en gember
- Vietnamese scampi lolly’s met pindasaus
- Vinetiq – Oostenrijkse Wijnen – Tartaar van gegrilde coquille
- Virgin Basil Smash by Nudo – Mocktail
- Visballetjes met knolselderpuree en mosterdsaus
- Visballetjes met remouladesaus en komkommerspaghetti
- Vispannetje met paprika, kikkererwten en feta – Bewuste Visweek
- Vispannetje met pompoensaus en chipotle
- Vleesribben met zoet-zure saus
- Vogelnestjes met oven geroosterde aardappelen en groenten
- Vogelnestjes van kwartelei en lamsvlees met courgetteslierten
- Vol au vent van scampi met asperges
- Vol-au-vent
- Voortrekker Gin – Afrikaanse Melktert
W (39)
- Waldorfsalade
- Wana-juice
- Warm belegde ciabatta met ham, tomaat en mozzarella
- Warm chocoladetaartje
- Warm gerookte zalm met tagliatelle en asperges
- Warme appelcrumble met vanille ijs
- Watermeloen granité
- Waterzooi van eendenbout
- Wentelteefje van briochebrood met Foie Gras en vijgen
- Whipped Feta dip met chimichurri
- Whiskey Sour – My favorite after dinner cocktail
- White Christmas – Tanqueray Flor de Sevilla
- Wilde eend met krokant gekruid vel op witloof met sinaasappel en bulgur
- Windspiel Premium Dry Gin – Gin chips – Dip van waterkers
- Winter cocktail: Beerenburger Glühwein – Boomsma Distilleerderij
- Witloofrolletjes in ham
- Witloofsalade met appel
- Witte chocolade cookies met aardbeienijs
- Witte chocolademousse
- Wodka – Limoncello – Tijm
- Wok met rijstnoedels, pulled duck en koriander
- Wok met sobanoedels, bimi en rundergehakt
- Wok van kip, ananas en cashewnoten
- Woodford Reserve Bourbon – Drie verrassende cocktails
- World Rum Day – Cocktails met Tanduay Asian Rum
- World Whisky Day – Roe & Co – Kempische cocktail
- Wortel kikkererwtenburger met tomaat, feta en zoete aardappel
- Wortelcake met walnoten
- Wortelsoep met cocos en kip
- Wrap biefstuk stroganoff met dressing van geroosterde paprika
- Wrap met Caesar salade
- Wrap met carpaccio
- Wrap met kip en wokgroeten
- Wrap met kip, ui, kaas en chilisaus
- Wrap met Mexicaans varkensvlees
- Wrap met rauwkost, kabeljauw en yoghurt
- Wrap met scampi en asperges
- Wraps – Salade – Feta – Krokante boontjes – Jamie Oliver
- Wraps met lamsgehakt, feta & rode ui
X (1)
Y (2)
- Yankee style witlof – Smokey Goodness BBQ
- Yoghurt – Pompelmoes – Amandel – Buss N° 509 Pink Grapefruit
Z (16)
- Zacapa old fashioned – Kruidige Zacapa Chocolade truffel
- Zachte wafeltjes – Bewaarwafels
- Zalige rabarbercake met amandel en ricotta
- Zalm Teriyaki met noedels
- Zalmburger met bulgur, asperge en doperwt
- Zalmpakketje met chorizo op de barbecue
- Zandkoekjes
- Zandkoekjes – Crème au beurre met sinaasappel – Chocolade
- Zeebaars met parelcouscous, broccolini en beurre blanc
- Zelf kaas maken – De ideale verjaardagscadeau
- Zoete pizza met appel, ricotta en calvados op de barbecue
- Zombie cocktail & Pittig barbecue spek
- Zomercocktail: Appel – Port – Citroen – Gember
- Zuppa Toscana met witte pens – Italiaanse maaltijdsoep
- Zweedse balletjes met doperwten, champignons en asperges
- Zwemkrabsoep, zoutmelde en courgette, Cosi by Filip Claeys for Atelier Nespresso
Geachte,
via Kennis met koken, heb ik een bereiding gezien hoe zalm pekelen. Helaas vind ik de site niet meer terug. Kan U mij helpen ?
JP De Becker
Beste,
Misschien vind U hier de info die U zoekt:
https://kriskookt.be/koud-gerookte-zalm-zelf-zalm-roken/
Groetjes
Kris